Heb jij onlangs het huis van je dromen gevonden tijdens de Open Huizen Dag? Dan staat je een spannende tijd te wachten. Naast vragen als “Welke kleuren krijgen de muren?” of “Hoe komt de slaapkamer eruit te zien?” zijn er nog een aantal zaken die je bij een sleuteloverdracht niet over het hoofd mag zien. Denk bijvoorbeeld aan je inboedelverzekering. Om de intrek van jouw nieuwe droomhuis zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij 10 punten op een rijtje gezet waar je aan moet denken als je gaat verhuizen. Zo vergeet je niets en kun je met een gerust hart jouw nieuwe paleisje betreden.

Gluren bij de buren
Afgelopen zaterdag was de NVM Open Huizen Dag. Deze dag wordt twee keer per jaar georganiseerd. Hét moment voor mensen om hun droomhuis aan de haak te slaan. Dankzij de Open Huizen Dag kun je zonder afspraak de hele dag huizen bezichtigen. Dat scheelt een dagje vrij nemen van je werk. Bovendien wordt de rondleiding verzorgd door de bewoners zelf! Hierdoor kom je waarschijnlijk andere dingen te weten dan wanneer een makelaar je een tour zou geven.

En? Ben je inmiddels verliefd geworden op een huis? Check dan hieronder welke zaken je allemaal moet regelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *